Virágértékesítő Kft.

Rólunk

A VIRÁGÉRT Kft., jelenleg a Főkert Zrt. cégcsoport tagja, a 140 éves múlttal rendelkező, korábbi Fővárosi Kertészeti Vállalat virágbolt hálózatából szerveződött.

A bolthálózat egységes arculatával, szezonálisan berendezett kirakataival a város legrangosabb megjelenésű kereskedelmi egységei közé tartozik. Az év minden napján a különböző igényű vevők magas színvonalú kiszolgálását teszi lehetővé.

Kollégáink jól kiépített partner kapcsolatokkal rendelkeznek a hazai termelőkkel és a nagykereskedelmi cégekkel, mely hozzájárul a széleskörű választék kialakításához.

Akcióink szezonális időszakokhoz, nagyobb ünnepekhez, jeles napokhoz fűződnek, kínálatunkat folyamatosan bővítjük növényújdonságokkal.

Saját, jól felszerelt oktató bázisunk teszi lehetővé munkatársaink szakmai továbbképzését, nemzetközileg ismert folyóiratok és szakkönyvek állnak kollégáink rendelkezésére.

A Virágért Kft. a jövő szakembereinek képzéséhez a budapesti Magyar Gyula Szakközép-iskola fejlesztési támogatásával járul hozzá évrõl - évre, a tanulók magas színvonalú oktatásához szakmai gyakorlati helyet biztosít üzleteiben.

Üzletpolitikánk: „jó áron, jó árut kínálni".

Célunk, hogy az emberek napi szükségletévé tegyük a virágot, emeljük a szolgáltatások szakmai színvonalát, jó hírnevet szerezzünk a virágkötészetnek, a virágkereskedelemnek, azért hogy a vevőink örömmel térjenek be üzleteinkbe.

Jövőképünk: Virágzó, tiszta és zöld Budapest!

Célunk az aluljárókban már meglévő üzleteink folyamatos fejlesztése illetve az új, épülő METRO vonalak mentén további üzletek nyitása. Terveink között szerepel árukínálatunk bővítése a nemzetközi trendeknek megfelelően, valamint munkatársaink folyamatos szakmai képzése, a VIRÁGÉRT csapatszellem erősítése.

A Főkert Zrt. cégcsoport tagjaként mindent meg kívánunk tenni a város tisztaságáért, a tiszta, élhetõ, zöld Budapestért.

Virágért RETRO: Az alábbi filmmel szeretnénk kedveskedni régi és új vevőinknek.