Virágértékesítő Kft.

Tevékenységi adatok

Bemutatkozás
A VIRÁGÉRT Kft 1989-ben a Fővárosi Kertészeti Vállalat korábbi virágbolt hálózatából szerveződött önálló Kft.-vé. Jelenleg 19 európai színvonalú üzletet működtet Budapesten, ezekből 15 üzlethelyiség a METRO vonalak mentén, 4 üzlet pedig, a város különböző részein, frekventált helyen található.

A bolthálózat egységes arculatával, szezonálisan berendezett kirakataival a város legrangosabb megjelenésű kereskedelmi egységei közé tartozik. Az év minden napján a különböző igényű vevők magas színvonalú kiszolgálását teszi lehetővé. Kollégáink jól kiépített partner kapcsolatokkal rendelkeznek a hazai termelőkkel és a nagykereskedelmi cégekkel, mely hozzájárul a széleskörű választék kialakításához. Akcióink szezonális időszakokhoz, nagyobb ünnepekhez, jeles napokhoz fűződnek, kínálatunkat folyamatosan bővítjük növényújdonságokkal. Saját, jól felszerelt oktató bázisunk teszi lehetővé munkatársaink szakmai továbbképzését, nemzetközileg ismert folyóiratok és szakkönyvek állnak kollégáink rendelkezésére.

A Virágért Kft. a jövő szakembereinek képzéséhez a budapesti Magyar Gyula Szakközépiskola fejlesztési támogatásával járul hozzá évről - évre, a tanulók magas színvonalú oktatásához szakmai gyakorlati helyet biztosít üzleteiben.

Üzletpolitikánk: „jó áron, jó árut kínálni".

A Kft. korábban is foglalkozott más tevékenységgel, mint a virágkereskedelem (könyv kereskedelemmel, pék üzlet működtetéssel). 2011-től tovább folytattuk az újabb profil bevezetését – Fornetti árusítás, pizza sütés - ily módon tudjuk megújítani a céget és kibővíteni a lehetőségeket. Folyamatosan új piaci alternatívák után kutatunk. Az dolgozó emberek a rohanó világban a gyors étkezést választják, ezért színvonalas üzleteinkben erre kiváló lehetőséget nyújtunk.

Célunk, hogy az emberek napi szükségletévé tegyük a virágot is. Emeljük a szolgáltatások szakmai színvonalát, jó hírnevet szerezzünk a virágkötészetnek, a virágkereskedelemnek, azért hogy a vevőink örömmel térjenek be üzleteinkbe.

Jövőképünk: Virágzó, tiszta és zöld Budapest!

Célunk, az aluljárókban már meglévő üzleteink folyamatos fejlesztése illetve az új, épülő METRO vonalak mentén további üzletek nyitása. Terveink között szerepel árukínálatunk bővítése a nemzetközi trendeknek megfelelően, valamint munkatársaink folyamatos szakmai képzése, a VIRÁGÉRT csapatszellem erősítése.